ПРОЕКТ „РАВЕН ДОСТЪП ДО УЧИЛИЩНО ОБРАЗОВАНИЕ В...
ОУ " Н. Й. Вапцаров " работи по  нов проект, с който Министерството на образованието и... Повече...
" Бързи, смели, сръчни".
Децата от 1" б" клас спечелиха второ място в състезанието " Бързи, смели, сръчни". Повече...
Аз съм българче
"Моето първо стихотворение". Децата от 1"б" клас посветиха своите рисунки на първото си... Повече...
График за учебните занятия на учениците от 1-3...
Драги родители, Публикуван е новия График за учебните занятия на учениците от 1-3 клас от... Повече...
prev
next
Понеделник, 17 Септември 2018 12:06

Депутат и кмет направиха първа копка на салона на Езиковата и „Вапцаров“

Официална церемония „Първа копка“ на обект „Училищен физкултурен салон на Профилирана гимназия с преподаване на чужди езици /ПГПЧЕ/ „Екзарх Йосиф“ и ОУ „Н. Й. Вапцаров“ се проведе в двора на Езиковата гимназия днес – съобщават от пресцентъра на община Разград.  Според него първата копка са положили кметът на Община Разград д-р Валентин Василев и Десислава Атанасова – народен представител от ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание.
Градоначалникът поздрави екипа, който е работил в продължение на две години, за успешната реализация на проекта, той пожела спорна работа на фирмата изпълнител и след една година си пожела всички да са отново на същото място, за прерязване на лентата на новия физкултурен салон. Десислава Атанасова плисна менче с вода за успешна и лека работа на бъдещия строеж.
Други официални лица на събитието бяха Галина Георгиева – заместник-кмет на Община Разград, Ердинч Хасанов – заместник-кмет на Община Разград, Надежда Радославова – председател на Общински съвет – Разград, Евгени Драганов – заместник областен управител на Област Разград, началник на РУО – Разград Ангел Петков, общински съветници от Общински съвет – Разград.
Двамата директори на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ и ОУ „Никола Й. Вапцаров“ Пейчо Георгиев и Галин Парашкевов благодариха за усилията на ръководството на Община Разград, като нарекоха събитието „двоен празник“.
Спортното съоръжение ще се реализира в рамките на проект „Ремонт, обновяване на материално-техническата база и мерки за енергийна ефективност в образователните институции на територията на гр. Разград“ с бенефициент Община Разград.

 

Прочетете цялата статия в DarikNews.bg